Affiliates Others Refresh Follow
Holla

Hello! Call me Nasriah. My blog will consist mostly of my daily life. I ocassionally post other things too. You are not obligated like to me. Soon to be 18. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, InsyaAllah. Ameen. Enjoy my blog!

Tagboard




Thanks
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


hospitalized
Saturday, 15 February 2014 | 0 comments

hello and assalamualaikum

update yang pertama untuk 2014. next update akn cerita pasal kehidupan di alam universiti inshaAllah. but today i would like to story bout my mom. ibu lah yang masuk hospital dah 4 hari dekat SDMC ( SIME DARBY MEDICAL CENTRE) ibu buat operationl kesian ibu hampir 1 tahun menahan sakit. so last month decide nak buang semua and now dah buang but still lah sakit sebab baru hari rabu lepas operate and still tempat jahitan tu tak bukak lagi. ibu kena pantang macam orang baru lepas bersalin. semoga ibu tabah dengan ujian kesakitan ni. aku sentiasa doakan supaya ibu cepat sembuh seperti biasa.. rindu nak jenjalan dengan ibu macam dulu. hari ni inshaAllah last ibu duduk dekat hospital esok ibu dah boleh balik. and hari ni dapat jugak aku jaga ibu.. ingatkan nak ambil cuti seminggu nak jaga ibu tapi isnin ni ada presentation. rasa tak sedap nak tinggalkan ibu. hmmm............................................................................... ku masih memikirkan nak ambil cuti ke tak.....  hmm takpelah esok buat keputusan semoga keputusan yang aku buat ni betul. amin~~  mohon mintak doakan ibu supaya cepat sembuh seperti biasa. syukran~~



FUTURE
PAST