Affiliates Others Refresh Follow
Holla

Hello! Call me Nasriah. My blog will consist mostly of my daily life. I ocassionally post other things too. You are not obligated like to me. Soon to be 18. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, InsyaAllah. Ameen. Enjoy my blog!

Tagboard




Thanks
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


graduation day
Sunday, 3 November 2013 | 0 comments
assalamualaikum.

so today is 3 nov so yeaah SPM 6 NOV okay!! oh God so nervous. spm is around the corner.. corner lah sangat kan. okey this entry is not about spm. i just want to write about graduation day. so our graduation day is already past.  its on 26 oct if im not mistaken. had a lot of fun with my classmates that day. hmm but a little bit sad coz not all my classmates yang pegi. just 8/16 je yg pergi.maklumlah tempat terhadkan. kesian sape yg baru byr separuh like uzair semua x dpt pegi. dah full kasian seyh u allz (bak kata hasif) i'll put some pictures here so u allz can see our baju graduasi yang sangat cantik dan ble ble ble lol. the event started at 8 or 8.30 something liddat. before that i'm so sorry coz already forgot byk benda psl hari graduasi ni. maklumlah dah lama baru nak hupdate. ok back to the story. oh that day imma wore baju kurung merah not soo merah lah and tudung warna grey. 1st kitaorg berkumpul kat kantin for amik kehadiran. then semua kene pergi bilik utiliti utk pakai jubah yang cantik tu. mmg kecohlahkan dlm bilik tu... semua semangat sgt dpt pakai jubah tu for the 1st time. like usual lah kan amik gmbr bagai. posing sana, posing sini, sampai memory camera semua full (eh yeke?) so our camerawomen is aishah zul heheh thanks beb, even kau x join majlis tu, kau still dtg jugak sklh nk jdi photographer kteorg heheh.

so after dah siap2 semua mulalah beratur ikut susunan nmbr yg ditetapkan. me duduk blkg hannah and after aku azehan. okay dah masuk dewan semua kteorg duduk (oh rasanya x perlu kot cite details mcm ni) dgr bebelan org2 yg berhormat segala... the best part is when persembhn koir... aku suka gila lagu yg dyorg bwk tu buat rasa semangat gler nak blaja kalau dgr lgu tu... ella - standing in the eyes of the world i guess. hmm then dy start panggil2 nama but so sad our class kan BU  mmg akhir lah kan issh ==' stress je kena tunggu lelama..but x lah lama sangat pun ~sembang je lebih~ sampai je giliran nak amik folder tipu tu kat ats pentas, dah start nervous but i'm cool kot wat lek wat peace heheh after dah hbs semua sesi tu kami da official graduate okay! hahah i'm so happy ^O^. mulalah sesi bergambar. paling byklah gmbr merepeks yg kteorg amik oh forgot that abg azehan also be our photographer yeaah her brotha cool doh. after sesi bergambar sendiri. tiba masa bergmbr di ats pentas with le classmates. mcm2 gaya buat kay. okeyh i think thats all for today. seriously i think i already forgot benda2 yg dibuat that day lah. but naah its okay yang ni pun dah cukup panjang mesti org penat nk baca hahaha ok bye.





hanya gambar ni je yg dapat post sbb terlalu byk sgt gmbr  cun-cun yg x bole ditengok oleh org lain lol okay bye.

FUTURE
PAST